H2entreprenad&trädfällning är ett professionellt trädfällningsföretag, vi är specialister på trädfällning i stadsmiljöer, intill vägar, järnvägar och elledningar och skogsavverkningar samt gallringsuppdrag.

Företaget grundades av Lars Nilsson, vi har som målbild att erbjuda professionell trädfällning med säkerhet och trygghet som en ledstjärna åt kunder i och runt Stockholm.

Inom H2entreprenad&trädfällning finns ett antal samarbetspartners, gemensamt för alla som vi samarbetar med är viljan att leverera en säker och trygg trädfällning, skogsvård där personalen är ansvarsfulla och noggranna både före och efter ett utfört arbete. När vi lämnar er efter utfört arbete vill vi förmedlat en känsla av proffsighet, stort säkerhetstänk och trygghet där målbilden är att alla inblandade skall känna sig nöjda med att just H2entreprenad&trädfällning utförde arbetet.

Alla som arbetar med H2entreprenad innehar rätta utbildningar som krävs för att utföra arbetet tryggt och säkert. Vi har utbildats via Säker skog, skogsstyrelsen.

Alla arbeten utförs med moderna maskiner och självklart miljöbränsle, då vi sätter säkerhet och trygghet i förstahand i allt vi gör är all utrustning som används av H2entreprenad&trädfällning CE-märkt.

Företaget innehar en fullständig ansvarsförsäkring via if-försäkring (Försäkringsnummer SP823264.1.1).

Företaget innehar F-skattsedel.